HAMMASLAB OY


Purenta- ja niska/hartialihasten rentoutustiimi

Purentalihasten ja leukanivelten käsittelyt

Miran käsittely on todennäköisesti juuri oikea valinta Sinulle, jos kärsit seuraavista vaivoista:
Päänsärky, niska/hartiaseudun kivut tai jäykkyydet, kasvojen alueen kipu, tinnitus, lukkiutuneet korvat, korvasäryt, palan tunne kurkussa, huimaus tai hampaiden narskuttelu.

Ota Yhteyttä: Koulutettu hieroja Mira Korjus
Ilmarinkuja 3, 45100 Kouvola
@

045 783 13148

Rentoutuksen ylläpitohoitona purentakisko hammaslääkärin valvonnassa

Annika määrittelee purennan, jossa lihakset ovat rentoutuneessa korkeudessa ja ottaa jäljennökset sekä ylä- että alahampaista. Vaihtoehtoisesti hän voi myös kuvata koko hampaiston suuskannerilla, jolloin hän lähettää kuvat sähköisinä HAMMASLAB:iin.

Ota Yhteyttä: hammaslääkäri Annika Bärman, Hammas Mehiläinen
Kauppamiehenkatu 4, Pohjolatalo, 45100 Kouvola

010 273 8000

Ajanvaraus netissä: www.mehilainen.fi

HAMMASLAB OY:ssä Marja tekee purentakiskon teknisen osuuden. Hän joko valaa kipsin hammaslääkärin ottamiin jäljennöksiin ja skannaa kipsimallit tietokoneelle tai hakee sähköiset kuvat tietokoneelle etäpalvelimelta. CAD/CAM-suunnitteluohjelmalla hän suunnittelee relaksaatiokiskon ja lähettää sen jyrsittäväksi jyrsinkeskukseen. Valmis kiillotettu kisko toimitetaan hammaslääkärin vastaanotolle, jossa Annika tekee viimeistelyhionnat ja opastaa kiskon käyttöön. Purentakiskon värin voit valita seuraavista: lasinkirkas, sininen, punainen, vihreä tai light pink.

Ota Yhteyttä: CAD/CAM-vastaava Marja Lehto, HAMMASLAB OY
Kauppamiehenkatu 1A7, 45100 Kouvola
@

040 592 9289

05 374 4712

www.hammaslab.fi

Näin hoito on saatu päätökseen ja olet saanut perusteellisen purenta-, niska- ja hartiaseudun rentoutuskäsittelyn, josta on iloa pitkäksi aikaa. Mahdollinen uusintahieronta Miralla voi lisätä rentoutusta.

Hammaslab Oy | Kauppamiehenkatu 1 A 7 | 45100 KOUVOLA | 05 374 4712 | @

suomen vahvimmat