HAMMASLAB OY


Kaunista keramialla -tiimi

Ota Yhteyttä: hammaslääkäri Annika Bärman, Hammas Mehiläinen
Kauppamiehenkatu 4, Pohjolatalo, 45100 Kouvola

010 273 8000

Ajanvaraus netissä: www.mehilainen.fi

Annika on hammaslääkäri, joka on käynyt myös useita kauneusalan kursseja. Hänen intohimonaan on kauneus - myös hampaille.
Hampaiden kauneutta voidaan parantaa oikomisella, joka tehdään yleensä nuorella iällä, kestävillä keraamisilla kruunuilla (= koko hampaan näkyvä osa) tai laminaateilla (= vain hampaan etupinta).

Annika hioo hampaisiin keramian tarvitseman tilan. Tässä hiomisessa hän on mestariluokkaa. Hiottu hammas joko jäljennetään tai kuvataan suuskannerilla. Jäljennös tai skannattu kuva lähetetään tiimin hammaslaboratorioon, jossa Marja ja Juha valmistavat tietokoneavusteisen CAD/CAM -tekniikan ja käsityön yhdistelmällä kauniit posliinit.

CAD/CAM-vastaava Marja Lehto, HAMMASLAB OY
Kauppamiehenkatu 1A7, 45100 Kouvola
@

040 592 9289

www.hammaslab.fi

Hammasteknikko, toimitusjohtaja Juha Venäläinen, HAMMASLAB OY
Kauppamiehenkatu 1A7, 45100 Kouvola
@

05 374 4712

www.hammaslab.fi

Marja suunnittelee CAD/CAM -ohjelmalla tietokoneen näytöllä keraamisen hampaan. Suunnitelma lähetetään KaVo Arctica jyrsimellemme, joka jyrsii tarkasti suunnitelman mukaisen hampaan aihion. Aihio sintrataan kestäväksi hampaaksi noin tuhannen asteen lämpötilassa. Lämpötila vaihtelee materiaalista riippuen.

Hampaan väriin voidaan vaikuttaa joko maalaamalla tai kerrostamalla käsin yksilöllinen pinta. Näin hammas saadaan sointumaan omien hampaiden kokonaisuuteen. Jos kruunut tai laminaatit tehdään koko etualueelle, VOIDAAN VAIKKAPA MUUTTAA KOKO ETUALUEEN VÄRITYSTÄ esim. vaaleammaksi.

Kauniiden keramioiden aikaansaamiseksi potilaan on hyvä käydä kuvauttamassa hampaansa ja näyttämässä hampaidensa väri HAMMASLAB OY:ssä. Tällöin potilas voi kertoa kaikki toiveensa uusien hampaidensa suhteen suoraan niiden tekijälle. Tällä tekniikalla potilas käy kaksi kertaa hammaslaboratoriossa. Näin varmistetaan, että potilas voi olla tyytyväinen lopputulokseen.

PS. Uusi posliini (Vita Lumex), jolla voidaan kerrostaa CAD/CAM -laminaatteihin yksilöllinen pinta, joka sointuu erinomaisesti naapurihampaisiin.
Hammaslab Oy | Kauppamiehenkatu 1 A 7 | 45100 KOUVOLA | 05 374 4712 | @

suomen vahvimmat